Kampen om offerrollen

Kapitalistisk bruk av feminisme

For å tilsløre hvem som er de virkelige ofrene i Frøya-saken, skyver TrønderEnergis Stig Tore Laugen en gråtende ung dame foran seg. Slik gjør han seg uangripelig, for alle vet at damer er mer uskyldige enn menn. Se bare på hvem som er overrepresentert i fengselet. Det er ikke de unge damene med langt, lyst hår.

Den unge kvinnen er nok ikke tilfeldig valgt blant alle sprengningsarbeiderne på stedet. Også TrønderEnergis nettside prydes av en ung kvinne, en effektiv strategi for å sette typiske motstandere på venstresiden ut av spill, for vi er vel feminister, er vi ikke? Vi kan ikke protestere mot et selskap som gir kvinner innpass i mannsdominerte yrker?

Ville en regjering bestående av kun menn sluppet unna med de massive naturødeleggelsene som nå foregår under Solberg-regjeringen? Faktisk er jeg usikker. Jenter med langt lyst hår og maskara nedover kinnene får aldri varsel i atferd, og de slipper anmerkning. Det er gutta som blir utvist, for lekeslåssing. Hvem kan derfor være mer egnet enn ei ung jente når Naturmangfoldsloven skal brytes?

TrønderEnergi skyver kvinnene foran. Men det står menn bak, hvite menn som pusher femti og seksti.

Advertisement

One thought on “Kampen om offerrollen

  1. Ragnhild Alma Vinkenes August 20, 2019 / 11:08 am

    Hvis arbeidsmiljøet i Nessadalen er så stressende og utfordrende som det kan se ut som etter Frøya formannskaps møt 19/8, bør entreprenøren trekke ut både ansatte og maskiner, og finne arbeid til dem andre steder

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.