Rekdal Foto og Naturopplevelser

Drømmer du om å oppleve villmarka? Lengter du etter å komme tett inn på havørna og andre ville fugler og dyr i norsk fauna?

Per Einar Rekdal kan ta deg med på ørnesafari. Han holder til i Møre og Romsdal og kjenner naturen som sin egen bukselomme. Kanskje vil du også ha nytte av noen fototips fra en dreven naturfotograf?

received_479823322801976

Foto: Per Einar Rekdal

Per Einar Rekdal fremhever betydningen av å ha et blikk for de små ting: mindre justeringer, som et senket fotoperspektiv kan gjøre et bilde helt annerledes, og kanskje bedre. Tålmodighet er en dyd for en naturfotograf.

Nå som hjortejakta nærmer seg, drømmer Per Einar om “storbukken på myra en tidlig morgen, dampen stiger opp når sola begynner og får tak, og så…Der kommer storbukken ut på myra, legger det prektige geviret bakover og brøler så du ser dampen ut av munnen på den”. 

Kanskje kan jeg invitere med meg min kjære brevvenn, H.M. Harald, på safari med Per Einar en dag i nær framtid? Da må vi i så fall se etter kongeørn. Det er vanskeligere å se for seg en bedre måte å tilbringe tiden på.

Du kan ta kontakt med Per Einar Rekdal gjennom FB: https://www.facebook.com/pereinar.rekdal

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.