Glem Bitcoins! Geriljabevegelsen baserer seg på hubroøkonomi.

Ugleøkonomi.jpg

Glem Bitcoins! Glem Krypto-valuta! Hubroøkonomien er på full fremmarsj, og det er nå du bør investere.

Geriljabevegelsens hubroøkonomi, eller Bubo Bubo-økonomi, som det heter på fagspråket, realiseres ved at et medlem av en arrangementskomité (Irene, Yngve eller Kjetil) bestiller tre kulltegnede ugler fra et annet medlem av samme komité (Christina). Ugla utleveres på et topphemmelig strategimøte, hvorpå tusen kroner legges i hubrobrosjyrer eller t-skjorter med hubromotiv.

Etter to hundre solgte skjorter, går hubroinntekten uavkortet til demonstrasjoner mot den kyniske vindindustrien, noe som får svetteperler til å piple fram på den botoxinjiserte panna til den daglige lederen for Freyr. Slik bygges en bærekraftig og motstandsdyktig geriljaøkonomi som tillater leie av profesjonelt, svinedyrt lydanlegg med teknikere på kjøpet.

Vær oppmerksom på at kullugler kan bestilles også av individer uten vinger. All inntekt vil gå til motstandsbevegelsen. Vi kjemper for hubro, vi kjemper for villmarka, og vi lar oss selvsagt ikke skremme av r-en i Freyr. Slike r-er spiser vi til frokost.

Demonstrajonsplakat og tskjorte, 29.08.19.jpg

T-skjortene får du for øvrig kjøpt på Tshirt.no, og det er gratis frakt ut august: https://www.tshirt.no/neitilvindkraft.html?fbclid=IwAR1jmiNDkAFPZg1sEj8IvlAANee3r0qFCr5u5NwyrWkbV-sO6qH1iUBV2QA

Demonstrajonsplakat og tskjorte, 29.08.19, 3.jpg

I dag har vi jobbet med demonstrasjonsplakater til 8. september. Noen av plakatene er malt for hånd mens andre er jobbet fram i ulike layers, inne i Photoshop. Vindindustrimotstandere er i vinden som aldri før, og vi er helt oppdaterte på det nyeste innen bildebehandling.

Demonstrajonsplakat og tskjorte, 29.08.19, 6

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.