Asbjørnsen og Moe samler inn foto fra vardebrenningen 8. oktober

Brage Sæther, flagg, crop.jpg
Frøya i solnedgang, juli 2019. Foto: Brage Sæther

8. oktober vil varder brenne over hele landet for å varsle om at naturen er i fare. Lena Adams og jeg vil gjerne samle inn foto av dette, til vår samling av høringssvar til Norges vassdrags- og energidirektorat. Vi ønsker nemlig at boka skal være fint illustrert, og hva passer da bedre enn flammer? Ta gjerne foto både tett på, og på avstand. Norske flagg og røde luer kan gjerne være synlige. Den røde lua er jo nå løftet fram som symbol i motstandskampen.

Bildekvaliteten reduseres når foto sendes via FB eller Messenger, og vi ber derfor om at dere sender det via e-post. Husk også å sende ditt høringssvar, som Word-fil, hvis vi får lov til å bruke det. Det er viktig å dokumentere de ødeleggelsene som nå foregår. De ansvarlige skal få svare for dette en dag.

Vi ønsker å få høringssvarene oversatt til engelsk og tysk, og kanskje også flere språk. Ta kontakt dersom du kan hjelpe til med dette, enten helt eller delvis. Tenk så hyggelig hvis Angela Merkel kunne fått et eksemplar på sitt eget morsmål i julegave fra Erna!

christina.fjeldavli@vtfk.no

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.