Stilling ledig: Gnore-minister

Gnores statsminister har dessverre blitt avslørt som marionett for kapitalistiske krefter i egen omgangskrets, og Mor Europa søker derfor hennes arvtager. Vi tilstreber genetisk mangfold i organisasjonen. Kameleoner og muldvarper oppfordres derfor til å søke. Det stilles ingen krav til faglige kvalifikasjoner, da personlige egenskaper uansett vil bli vektlagt. Vi ser etter en fleksibel, endringsvillig og jovial medarbeider uten ryggrad. Erfaring med misbruk av klimaretorikk er en fordel, men ikke noe krav, da den rette kandidaten vil få opplæring av miljøstiftelsen Zoro.

Gnore er en av våre mest innbringende kraftkolonier. Som statsminister i Gnore vil du ha som hovedoppgave å overføre koloniens ressurser mest mulig effektivt via kabler, tankskip og trailere. Lokalkunnskap kan være en fordel, men er ikke noe krav, da vi uansett tar oss raskt til rette. Arbeidsspråket er gebrokken engelsk eller skoletysk. 

Gnores lokalbefolkning preges av naivitet og har sittet i godstolen med fjernkontrollen siden åttitallet. Imidlertid har vi i løpet av de siste månedene vært vitne til flere tilfeller av radikalisering. For Gnores nye statsminister vil det være en prioritert oppgave å slå ned på dette, i samarbeid med de lokale høyvannsbuksene.

Er du full pågangsmot, kåt på deg selv og uten skam i livet? Ønsker du å bidra til å effektivisere utvinningen av Gnores ressurser? Da er du kanskje vår nye Gnore-minister.

Ta kontakt med Mor Europa for nærmere opplysninger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.