Konkurranse for stjernepedagoger

Hubro, staving, skole, 06.08.19

Bubo Bubo utlyser konkurranse for spesielt talentfulle og ambisiøse lærere.

Er du en hyperaktiv, irriterende idealistisk og superengasjert lærer med unaturlig høyt dopaminnivå? Brenner du for gjennomsnittspolitikere med stort ego, lav EQ, kognitive vansker og tilpasningsproblemer? Ønsker du å gjøre en forskjell for ville dyr og fugler som må dele planet med nevnte sapiens-segment? Da er dette konkurransen for deg. 

THE ULTIMATE TEACHER CHALLENGE

Oppgave: Forklar slik at en norsk gjennomsnittsstortingsrepresentant kan forstå det, hvorfor Andmyran må vernes. Redegjør for hvorfor det er stortingsrepresentantens oppgave å adressere det problematiske ved at OED og NVE har gitt konsesjoner til kraftverksutbygginger i naturområder med torvmyr og fugletrekk. Drøft problemet med misbruk av grønn retorikk. Vurdér hvorvidt vi trenger et lobbyregister på Stortinget. 

Forklaring til oppgaven: Du skal filme deg selv mens du forteller og forklarer. Se rett inn i kamera. Snakk tydelig og unngå vanskelige ord. Bruk mimikk og toneleie bevisst for å unngå at mottakeren sovner, eller tar fram mobilen. Bruk av tegninger, plansjer og animasjoner kan gjøre det lettere for den folkevalgte å forstå vanskelige begreper som “trekkfugl” og “torvmyr”. Vær klar over at flere av stortingsrepresentantene responderer godt på illustrasjoner fra spillene Candy Crush og Angry Birds.

Merk: Alle regjeringsmedlemmer har krav på å få fagstoffet intravenøst.

Last filmen opp på YouTube og send lenken til christina.fjeldavli@vtfk.no. Alle gode bidrag vil bli publisert på bloggen. En vinner kåres 13. desember.

Advertisement

One thought on “Konkurranse for stjernepedagoger

  1. Marianne Haugen November 22, 2019 / 10:43 am

    ❣💚🔥🦅🇧🇻🦉🔥🔥 – 🐦🦉🦅🕊🐧🦃🐿🐰🐇🐀🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🐗

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.