Har du fått brevet, Kjell-Børge?

 

Fikk du brevet, Kjell-Børge? Jeg er en helt vanlig hubro som forsøker å nå frem til deg. Som ungdommer flest, er jeg usikker og har issues med selvtilliten. Når du ikke svarer, leter jeg febrilsk etter forklaringer, og det er ikke fritt for at jeg blir litt paranoid. Handler dette om ZEROs samarbeid med Posten? spør jeg meg selv, og river meg i fjæra i angst og fortvilelse, mens kviser popper frem i panna. Skrev jeg noe olje- og energiministeren ikke likte? Vil ikke Kjell-Børge lese det jeg skriver, fordi det er for mange stavefeil, eller fordi jeg har gått fra rødlista til svartelista, og nå troner øverst på PST-lista?

Det rare med å bli radikalisert, er at man ikke skjønner det selv. Man mister reiret sitt og blir sint, og vips så er man terrormistenkt, bare fordi man har skarpe klør og oransje øyne. Det skal ikke mer til. Du er også radikalisert, Kjell-Børge, selv om du kanskje ikke vet det selv. Jeg har skrevet navnet ditt på skrå i svarteboka mi. Skjønner du ikke hva jeg sikter til, sier du? Her er noen stikkord, i tilfeldig rekkefølge: Frøya. Hitra. Smøla. Sørmarkfjellet. Kvitfjell. Havsul 1. Haram. Finnskogen. Andmyran. Jæren. Midtfjellet. Repparfjorden. Zephyr. TrønderEnergi. Freyr. Tom Einar Jensen. Arne Olsen. Fred. Olsen. Jens Ulltveit-Moe. Den gode nyheten er at jeg har et viskelær jeg kan bruke, hvis du skulle endre kurs.

Naturmangfoldsloven er faktisk 10 år i år. Visste du det, Kjell-Børge? Hvis jeg var den loven, ville jeg vært jævlig misfornøyd med bursdagen min. La oss ta det igjen, skal vi ikke det? Hvordan passer det for deg 4. april 2020, på Litteraturhuset i Oslo? Vennene dine kan gjerne være med, de mennene med svarte dresser og propper i ørene. Bare bring it on! Sikkerhetsvaktenes nærvær får meg faktisk til å nyte statusen som terrormistenkt, for jeg digger slike tanketomme testosteronbomber! Deilig å se at ikke alle norske sapiensmenn er kastrert i barnehagen.

Vet du forresten hvem som IKKE får komme på naturmangfoldsfesten, Kjell-Børge? Det er en som burde vært kastrert, nemlig din forgjenger, Terje Søviknes. Navnet hans står opp-ned i svarteboka mi. Terje-mann må bli hjemme, for det kommer unge jenter til Litteraturhuset. Sekstenåringer. Som arrangør må jeg kunne se de foresatte i øynene etterpå, og vi vet jo begge hvor løst konsesjonene sitter når Søviken først har fått teften for jomfruelig mark. Tord Lien og Ola Borten Moe er ikke stort bedre, de heller. Du får jo en helvetes jobb med å rydde opp i alle turbinfallosene disse tre gjengangerne har tilrettelagt for. Jesus Christ, for en gjeng! Hva tenkte de på? Vi vet (dessverre) hva de tenkte med.

Ses vi på festen, da?

Bubo Bubo

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.