Landsmoderen vil slippe å se flere havsuler i fremtiden

hdrpl
Landsmoderen har sett seg lei på utakknemlige fugler.

Statsminister Erna Solberg lot seg i sommer dypt sjokkere da hun på valgkampturné, i selskap med VG, kom over det hjerteskjærende synet av en havsule kvalt av plast, funnet hengende utfor en berghylle, på Runde fuglefjell i Møre og Romsdal. Havsulen blir nå passende nok hedret med sitt eget vindkraftanlegg, Havsul 1. Hvis alt går alt etter planen, vil Landsmoderen dermed slippe å se flere havsuler i fremtiden. Norsk Ornitologisk Forening melder nemlig om at vindkraftutbyggingen vil foregå midt i de fjærkleddes matfat. Mye tyder på at alle havsuler snart vil møtes i fuglehimmelen, hvor de vil synge vakre sanger om både Tord Lien og Terje Søviknes.

I påvente av den kommende havsulmassakren, har vår høysensitive landsmoder barrikadert seg på statsministerkontoret, med Angry Birds, solsikkefrø, saltstenger, salte sild og stengt nett. Angela Merkel har nemlig gitt streng beskjed om at Acer-pakke nr. 4 ikke skal åpnes før på julaften. Ei heller er det lov til å klemme, for da blir det ikke noe gøy på selve kvelden. Mer enn halve moroa er jo selve overraskelsesmomentet, det adrenalinkicket man får når man ikke har peiling på hva som ligger i verken pakker eller EØS-avtaler. Bare spør de NAV-ansatte!

Selv om få tør å snakke høyt om det, er det en kjensgjerning at villfugler bidrar fint lite til bruttonasjonalproduktet. Erna har lenge sett stort på det, men etter å ha mottatt et grotesk bilde av ei havørn med avkappet vinge, har det hele begynt å gå henne på nervene. Til alt overmål viser det seg nå at den jævla ørna har rukket å gi et langt intervju til Al-Jazeera. Onde tunger vil ha det til at Solberg kanskje ikke får beholde klimaledertrøyen likevel, tross enorme utlegg fra skattebetalernes lommer i form av grønne sertifikater til utenlandske investorer. Dette er altså takken Landsmoderen får, etter at hun tappert har ignorert alle protester mot havsulens mausoleum.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.