Hubropowernå

qrfNyheten om at Frøya-hubroen Bubo Bubo blir statssekretær for Gnores nybakte klima- og miljøminister har fått rovsapienser i sentrale strøk til å rase. Bubo Bubo kommer rett fra kommunikasjonsbyrået LurtoppisTRY, og bidrar dermed til å opprettholde nære forbindelser mellom ministere og lobbyister.

«Når partilederen ber deg drenere myra, da sier du ikke nei», svarer Bubo Bubo på direkte spørsmål om hvorvidt det var riktig å takke ja til stillingen. Likevel har han ingen problemer med å forstå protestene. «Det er nesten rørende å se slikt engasjement», sier han til NTB.

Det siste Bubo Bubo gjorde for LurtoppisTRY var å forfatte teksten til en reklamefilm for selskapet Bubo Power Investmest Group. I reklamefilmen Bubopowernå møter vi flere rasende hubroer, og en kampklar villrein fastlenket til en av Rolf Jacobsens blåklokketyggende gravemaskiner. «Alarm, alarm! Grådigheten vil ingen ende ta!» advarer storspova på reklamefilmens lydspor. Forbrukertilsynet har så langt mottatt sekstiåtte klager fra krenkede sapienser.

Bubo Power Investment Group har som forretningsidé å sikre artsmangfoldet gjennom kutt i rovsapiensbestanden. Planen er å gjennomføre kuttene også uten lokal støtte. «At faenskap er menneskeskapt har vi fugler kjent på kroppen lenge», skriver Bubo Bubo på sin egen blogg. «Tror disse rovsapiensene at villmarka er Sareptas krukke?» Innlegget er likt og delt av fuglebestander på Haram, Runde, Andmyran og flere andre steder som nå er akutt truet av rovmenneskets ufattelige umettelighet.

IMG_20200127_150542

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.