Stare down

GIGANTKAMP PÅ HARAMSFJELLET: “Årets største boksekamp!”
Det er nå klart at den lenge bebudede boksekampen mellom Máhtenjárga og Gollum vil gå av stabelen på Haramsfjellet ved neste fullmåne. “Dette oppgjøret er stort, og blir nok årets største boksekamp!” melder Ring Magazine på Twitter i dag.

“Máhtenjárga mot Gollum blir gigantisk”, skriver også Norges vassdrags- og bokseridirektorat på sine nettsider. Kamptidspunktet, september ved fullmåne, har vært klart en stund, men nå er det altså spikret at de to stjernene skal møtes i fuglereservatet på Haramsfjellet. Det sto lenge mellom T-Mobile Arena og Madison Square Garden i New York.

Dag Máhtenjárga ble bortdømt så det holdt ifjor, da han forsøkte å hindre rasering av viktige reinbeiteområder på Kvitfjell. “I år handler det for meg om å skåne sanglerkene på Haramsfjellet” uttaler den kvenske bokseren til NTB. “Jeg håper Gollum kan by litt mer på seg selv denne gangen, for han var overraskende passiv og defensiv sist. Han må slutte å gjemme seg bak det han kaller lovlig fattede vedtak og demokratiske prosesser”, sier Máhtenjárga, som ikke har full tillit til dommerne i Norges vassdrags- og bokseridirektorat.

“Det føles riktig å ta omkampen på et åsted hvor jeg allerede er i gang med nye lovbrudd”, sier Gollum til Ring Magazine, og sikter mest sannsynlig til de grove bruddene på Naturmangfoldsloven som har gjort ham viden kjent. “Jeg vant kampen på Kvitfjell, og forlot ringen som klimaverdensmester med alle beltene. Jeg kommer til å vinne kampen på Haramsfjellet også. Dette blir en rekordkamp og en gylden mulighet til å slå knock out på siste rest av hubro og lerkefugl!”

Máhtenjárga, som av Ring Magazine nylig ble rangert som verdens beste bokser, uavhengig av vektklasse, gidder ikke å kommentere Gollums planer om destruksjon av lerkefugl.

Digital redigering: Magdalena Fjeldavli

2 thoughts on “Stare down

  • christinafjeldavli September 10, 2020 / 4:00 pm

   Hjertelig tusen takk! Så hyggelig å få en slik oppmuntring når man for nte gang er refusert av Aschehoug forlag:-)
   Vennlig hilsen Christina

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.