Pianoundervisning tilbys i Tønsberg

Vil du lære deg å spille piano?

Ønsker du privat pianoundervisning for deg selv eller ditt barn? Jeg tar imot både nybegynnere og viderekommende pianister, og har erfaring med elever fra 6 til 60 år. Du kan velge mellom 30 minutter, 45 minutter eller en hel klokketime. Du bestemmer selv om du bare vil ha en prøvetime, om du vil ha noen timer innimellom eller om du vil ha en fast avtale for et halvt eller et helt år. Er du syk, slipper du å betale for timen. Jeg skreddersyr opplegget etter dine ønsker og forutsetninger.

Om mine kvalifikasjoner

Jeg er utdannet klavérpedagog og har videreutdanning som akkompagnatør fra Musikkonservatoriet i Kristiansand, som nå ligger under Universitetet i Agder (1997-2003). Tellef Juva, Trygve Trædal og Erling Eriksen var mine lærere i Kristiansand. Jeg studerte også et år ved Oulun Konservatorio i Finland, med pianistene Jouko og Riitta Tötterström. Da jeg studerte billedkunst i London (1993-97) hadde jeg John Tilbury som pianolærer, i privat regi.

Jeg har flere års erfaring som pianolærer i kommunale kulturskoler og den videregående skolen. Videre har jeg jobbet som akkompagnatør, taffelmusiker og organist. Siden 2011 har jeg vært ansatt i 100 % stilling som lektor i norsk, musikk og visuelle kunstfag ved en videregående skole. Akkurat dette skoleåret arbeider jeg, etter eget ønske, i redusert stilling, og jeg har derfor kapasitet til å ta imot noen pianoelever.

Utstyr

Jeg underviser på et Steinway-piano og har en forkjærlighet for akustiske instrumenter. Jeg underviser selvfølgelig også elever som har elektriske pianoer hjemme, men har ingen spesiell kompetanse på akkurat det. En god del vil uansett være likt, så da er det dette vi vil fokusere på. Jeg vil lære deg teknikk som kan fungere både på elektriske og akustiske pianoer.

Når du kommer til den første timen, trenger du ikke ha med noter. Etter hvert vil jeg anbefale noen notehefter for deg, ut fra ditt nivå og dine interesser. Du trenger ikke være kjent med notesystemet fra før.

Pris

Pris kan du avtale direkte med meg via telefon eller e-post.

Kontakt

Christina Fjeldavli, tlf: 95 44 22 49, christina.fjeldavli@vtfk.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.