En advarsel til Tønsbergs kinogjengere

ADVARSEL⚠️
Ikke les dette hvis du har lyst til å gå på en dobbel smell uten å være advart på forhånd.

Lørdag 23. oktober så jeg den siste James Bond-filmen på Kilden Kino i Tønsberg, Norway.
Til mitt store sjokk måtte jeg se på at James Bond ble tatt livet av. Og det stoppet ikke der. Mens jeg ble traumatisert inne i kinolokalet, hadde Park Nordic AS festet en lang, gul lapp under den ene vindusviskeren min: en parkeringsbot på kr. 600. James Bond 007 “Daniel Craig” er kanskje ikke politisk korrekt nok med sin store apetitt på kvinner. Og nå må en sørgende kvinne betale boten. Makan!

For ordens skyld må jeg nevne at det var et lite skilt der som jeg ikke så fordi det var mørkt. Poenget er at det har vært gratis i alle år å stå akkurat der, og derfor tenkte jeg ikke på å sjekke. Det var ingen parkeringsautomat synlig på parkeringsplassen.

Visstnok er det fortsatt gratis å stå utenfor Kilden kino, men man må enten registrere seg digitalt via appen EasyPay eller trekke en lapp som man så må legge i vinduet slik at den er synlig fra utsiden. Kilden kino skal ha startet med dette i september 2020, altså i et tidsrom de færreste gikk på kino.

Når jeg nå forteller folk i omgangskretsen hva jeg opplevde, sier flere at nøyaktig det samme har skjedd med dem. Folk ante ikke noe om at man plutselig skulle trekke en lapp. Det ble ikke informert om det ved kjøp av billett. Tipper Park Nordic AS tjener godt på dette. Gutta i styret ser ut til å ha solid inntjening for 2020.

Har nå fått beskjed av sjefen for Kilden kino at jeg må ta kontakt med Ragde Eiendom, et selskap som i 2020 hadde 2, 2 milliarder kroner i omsetning: https://www.ragde.no/
Det er Ragde Eiendom som eier og drifter bygget, får jeg opplyst. “Nordisk Film Kino er kun en av 5 leietagere på Kilden 1 næringseiendom AS. Øvrige henvendelser angående dette bes derfor om å rettes til Ragde Eiendom eller direkte til Park Nordic, som drifter parkeringen”, skriver kinosjefen til meg i en e-post.

Kinogjengere i Tønsberg, dere er herved advart!

Tusen takk til Tønsbergs Blad som har publisert advarselen: https://www.tb.no/en-advarsel-til-kinogjengere-i-tonsberg/o/5-76-1675566

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.