Statsministeren mottok mystisk pakke

Statsminister Erna Solberg skal i morgentimene ha mottatt en mystisk pakke på døra. “Det var Sindre som først oppdaget den noe spesielle gaven, som var pakket inn i vanlig gråpapir holdt sammen av husholdningstråd”, forteller Erna selv til NTB. “Sindre skulle bare ut i postkassa for å hente avisen (Bergens Tidende, red. anm.) og det var så vidt han klarte å holde seg på beina da han snublet i pakken som lå der”.

Statsministeren skal med én gang ha skjønt at det var noe muffens med den uventede gaven, og det var derfor Sindre som fikk oppgaven med å åpne den. “Vi skrek til begge to vi så fuglefjærene”, sier en oppskaket Erna som selv ikke rørte fjærene, takket være verdifull barnelærdom om at døde fugler kan inneholde farlige bakterier.

Ikke bare en enkelt fjær og heller ikke fem høns, men en hel ørnevinge var det Erna Solberg mottok fra en ukjent giver. “Verken Erna eller jeg kjenner noen som driver med ørneoppdrett, så vi aner ikke hvem gaven kommer fra”, hevder Sindre, og han har foreløpig lagt vingen i fryseren, ved siden av boksen med Snickers-is.

 

Kommentar

Jeg er ikke kjent med at statsminiseren skal ha mottatt noen fysisk ørnevinge på døra IRL, men overbringer herved en mental ørnevinge, til ettertanke.

2 thoughts on “Statsministeren mottok mystisk pakke

 1. Bjørn Ivar Simonsen July 31, 2019 / 7:48 am

  Håper hun blir arrestert for miljøvandalisme og landssvik! Mentale ørnevinger er oversendt!

  Like

  • christinafjeldavli July 31, 2019 / 10:55 pm

   Hei Bjørn Ivar! Tusen takk for engasjementet. Ja, det virker ikke som om statsministeren ser at naturen har en verdi i seg selv. Det vi opplever nå er en dramatisk rasering og en mangel på ydmykhet som er sjokkerende. Dette hjelper ikke på klimaproblemet, og det er heller ikke i Norges interesser økonomisk sett. Det er helt utrolig at våre folkevalgte kan trumfe gjennom en slik politikk. Informasjonen har vært svært mangelfull, og jeg opplever at hele prosessen har brutt med demokratiske prinsipper gang på gang. Dramatiske endringer har blitt gjort uten at vi har hatt en opplyst offentlig debatt. Det er en stor og viktig oppgave å opplyse sovende nordmenn om det som skjer, og har skjedd. Nå må vi gjøre det vi kan for å hindre bygging av flere vindturbinanlegg. Vennlig hilsen Christina

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.