Ønsker du å bistå i arbeidet med å utrydde smølalirype og hubro?

Brage Sæther, crop, 27.10.19.jpg
Som leiesoldat hos oss kan du bidra til irreversible naturødeleggelser. Foto: Brage Sæther

LEIESOLDAT SØKES

Forskerne ved Klimafryktinstituttet har aldri før vært så tydelige: Naturmangfoldet  reduseres. Høyere forbruk og raskere rasering er nødvendig for å fylle de rumlende magene til våre toneangivende investorer. Leiesoldat-Etaten i Trøndelag baner nå vei for et irrgrønt skifte på syre, og søker nye medarbeidere.

Leiesoldat-Etaten inngikk nylig et forpliktende samarbeid med TrøskeEnergi (30 %) og StasiWerke (70 %), og vi ser oss derfor nødt til å utvide troppene. Som leiesoldat hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver. Den ene dagen stjeler du en hjerteformet hengelås, den andre dagen kaster du en skjeggete naturverner på glattcelle, alt for å grønnvaske et kapitalistisk regime som betaler raust for hjelpen, solid støttet av miljøstiftelsen Zoro, i samarbeid med meieriproduktgiganten Zine.

Vi ser etter deg som ikke klarer å skille mellom propaganda og forskning, deg som er lett å manipulere, deg som liker å herse med vanlige folk.

Ønsker du å bistå i arbeidet med å få utryddet smølalirypa og hubroen? Drømmer du om å stjele et toalett? Da er du kanskje den leiesoldaten vi leter etter.

Se våre nettsider for nærmere informasjon.

Leiesoldat-Etaten i Trøndelag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.